ΜακΚίσικ: «Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω, να φορέσουν όλοι κόκκινα»

ΜακΚίσικ: «Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω, να φορέσουν όλοι κόκκινα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης (20/1) και κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας του να γεμίσουν του ΣΕΦ με το κόκκινο χρώμα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη βασίλισσα, αλλά και για την εμφάνιση του κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο», σχολίασε ο Αμερικανός ενόψει του αυριανού αγώνα (20/1) και συνέχισε: «Εξαρτάται, όμως, και από το πλήθος. Ελπίζουμε πως όλοι οι φίλαθλοί μας θα φορούν κόκκινο αύριο, ώστε να στείλουμε το μήνυμα. Είναι μεγάλο παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως το καλύτερο είναι να το πάμε δεκάλεπτο με δεκάλεπτο και κατοχή με κατοχή».

Για την εμφάνισή του στη νίκη επί της Βίρτους: «Νιώθω καλά σε κάθε αγώνα. Κάποια παιχνίδια πάνε καλύτερα από άλλα. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν έχω συγκεκριμένες προσδοκίες όσον αφορά στο σκοράρισμα ή να βγω στο παρκέ και να το προσωποποιήσω. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω».

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να εστιάσει στην άμυνα ή στην επίθεση, είπε: «Ελπίζω πως θα τα κάνουμε και τα δύο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά ελπίζω πως ότι προκύψει θα το αντιμετωπίσουμε. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες, όμως, ακράδαντα πιστεύω σε αυτό που έχουμε εμείς. Και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ