Εξελίξεις με Παναθηναϊκό και Τόμας (vids)

Εξελίξεις με Παναθηναϊκό και Τόμας (vids)

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Ματ Τόμας

Στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν να ελέγχουν την αγορά για οποιαδήποτε ευκαιρία, καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη για να γεμίσει ακόμα περισσότερο την περιφέρειά του.

Μετά το… ναυάγιο με τον Σαμπάζ Νέιπιερ που υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο, οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στον Ματ Τόμας, ο οποίος βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα μαζί με τον Πορτοριακανό κόμπο γκαρντ.

Φαίνεται λοιπόν πως δρομολογούνται άμεσα θετικές εξελίξεις με τον Τόμας στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Παναθηναϊκός φέρεται να κατέθεσε πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» του παίκτη και όλα δείχνουν πως αναμένεται να υπάρξει σύντομα συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι εξαιρετικός από μακρινή απόσταση και μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις από το τρίποντο, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αρκετή εμπειρία από το ΝΒΑ έχοντας αγωνιστεί σε 139 παιχνίδια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 4 πόντους, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη, συνεπώς τα μέρη μας δεν του είναι άγνωστα.

Ο ύψους 1.91 γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο (2017-18), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαλένθια (2018-19). Ακολούθησε το ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς (2019-21) και τους Γιούτα Τζαζ (2021), ενώ πέρσι βρέθηκε στους Σικάγο Μπουλς (2021-22).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ