Τι είπε ο Μπαρτζώκας για Σλούκα και Πίτερς

Τι είπε ο Μπαρτζώκας για Σλούκα και Πίτερς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που βρίσκονται ο Κώστας Σλούκας και ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, την Παρασκευή (03/02), στο κατάμεστο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης και αποκάλυψε πως κατά 99% οι Κώστας Σλούκας και Άλεκ Πίτερς δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση Μπένετ με Κρούζλιακ στην Τούμπα

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Για το αν το παιχνίδι με τη Φενέρ ήταν το καλύτερο φετινό του Ολυμπιακού:

«Έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια, που κάποια τα έχουμε κερδίσει με μεγάλες διαφορές και κάποια άλλα που δεν έχουμε κερδίσει με διαφορές, αλλά παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Αυτό ήταν ένα ματς που σουτάραμε καλά. Βέβαια, δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για να σουτάρουμε. Το θέμα είναι να κερδίζεις και όταν δεν σουτάρεις τη μπάλα καλά. Δεν γίνεται να σουτάρεις συνέχεια με 55% στο τρίποντο.

Σίγουρα προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα οι δύο απουσίες που είχαμε ήταν σημαντικές. Το πρόβλημα είναι πως κατά 99% αυτές τις απουσίες θα τις έχουμε και στην αναμέτρηση με την Έφες, οπότε και πάλι θα πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω από αυτό που συνηθίζουμε για να κερδίζουμε».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Έφες, είπε:

«Είχαμε χάσει στην Κωνσταντινούπολη στον πρώτο γύρο, που παρότι για τρία δεκάλεπτα ελέγχαμε το ματς. Είναι μια ομάδα που δεν μπορείς ποτέ να φύγεις από το πλάνο του παιχνιδιού. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος αμυντικά και επιθετικά έχει τόσο ταλέντο που θα εκτεθείς ή θα χάσεις το μομέντουμ.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σαράντα λεπτά για να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Η αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε καλά πόσο καλούς γκαρντ έχει, φόργουορντ, σέντερ… Προστέθηκε και ο Σίγκλεντον τον οποίο τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Νομίζω πως πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι θέμα γοήτρου, αλλά θέμα συγκέντρωσης, θέλησης και διάθεσης.

Το κίνητρο είναι δεδομένο και όταν παίζεις κόντρα στην Εφές και όταν το γήπεδο είναι και πάλι sold out. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Μένει να δούμε αν έχουμε την ετοιμότητα να το κάνουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ