Γουόλτερς: «Δεν γίνεται να ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια και μετά να τρέχουμε»

Γουόλτερς: «Δεν γίνεται να ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια και μετά να τρέχουμε»

Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια (03/02) και στάθηκε κυρίως στον τρόπο με τον οποίο οι «πράσινοι» ξεκινούν τα παιχνίδια τους στην Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να ψάχνουν μια νίκη για να ανατρέψουν την εικόνα τους, που το τελευταίο διάστημα είναι προβληματική.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού», Νέιτ Γουόλτερς, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης στη Βιτόρια και ανέφερε εκτός των άλλων πως δεν γίνεται να συνεχίσει η ομάδα του να ξεκινάει με τόσο άσχημο τρόπο τα παιχνίδια και στη συνέχεια να «τρέχει» για τα ανατρέψει.

Διαβάστε επίσης: Έλα μωρέ με τον Μπουχαλάκη…

Αναλυτικά όσα είπε ο Γουόλτερς:

Για τα ξεκινήματα του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια:

«Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια, ειδικά στην Euroleague και κοντά στις καλές ομάδες. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι στην Euroleague, με ξεκινάς έτσι και στη συνέχεια να τρέχεις για να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Δεν γίνεται. Οπότε πρέπει αύριο να είμαστε καλύτεροι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για την Μπασκόνια:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα εκθετικά η Μπασκόνια και εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή, όπως επίσης και στους αιφνιδιασμούς. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε επιθετικά. Παίζουν καλά ως τώρα, είναι καλή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι».

Για τον τρόπο παιχνιδιού των Ισπανών:

«Έχουν πολλούς τρελούς σουτέρ όπως ο Χάουαρντ και ο Τόμπσον. Ο Καστέλο επίσης παρότι είναι ψηλός μπορεί να σουτάρει κι αυτός. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την σταματήσεις και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ