Άφησε ανοιχτό το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους

Άφησε ανοιχτό το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε σε ισπανικό μέσο για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα.

Το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα παραμένει αβέβαιο, με τον Λιθουανό τεχνικό να παίρνει θέση τονίζοντας πως το αν θα συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα» δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Γιατί μου το ρωτάτε αυτό; Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ γι ‘αυτό. Έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση ως παίκτης πολλές φορές. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ούτε να μιλάμε για αυτό. Δεν εξαρτώνται όλα από εμένα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην επόμενη προπόνηση και παιχνίδι. Ας δούμε τι θα γίνει. Αν κερδίσουμε τίτλους, ο κόσμος θα είναι χαρούμενος, είμαι σίγουρος», σχολίασε ο «Σάρας».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τον Παναθηναϊκό στο δικαστήριο κατά της ΑΕΚ

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κάνει κάποιες περικοπές μισθών για την επόμενη σεζόν. Ερωτηθείς αν θα ήθελε να συνεχίσει στη ισπανική ομάδα, ο Γιασικεβίτσιους απέφυγε να απαντήσει. «Αυτή είναι μία περίεργη ερώτηση και αν απαντήσω, θα γράψετε έναν κακό τίτλο. Ας επικεντρωθούμε στην εποχή», δήλωσε συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ