Ζαλγκίρις: Ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό ένα μήνα πριν το ματς

Ζαλγκίρις: Ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό ένα μήνα πριν το ματς

Η Zalgirio Arena θα είναι κατάμεστη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague, καθώς η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε sold out, ένα μήνα πριν το παιχνίδι.

Η Ζαλγκίρις θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague, με τους Λιθουανούς να ανακοινώνουν sold out στην αναμέτρηση σχεδόν ένα μήνα πριν από το παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Ζαλγκίρις στις 16 Μαρτίου για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ήδη τα εισιτήρια για τον αγώνα εξαντλήθηκαν, με τη Zalgirio Arena να αναμένεται κατάμεστη.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης του γκολ/ασίστ ανά 67.5 λεπτά, τα 21 γκολ σε 7 ματς και η σύγκριση…

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Λιθουανοί θα γεμίσουν το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το φετινό Final 4, ωστόσο το γεγονός ότι αυτό έγινε από τόσο νωρίς είναι ενδεικτικό και της προσμονής των φιλάθλων της ομάδας για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα του κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει αρκετά και για τις δύο ομάδες, καθώς θα γίνει πέντε «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ