Με Σερέλη ως το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός

Με Σερέλη ως το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός

Ο Χρήστος Σερέλης αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό ως υπηρεσιακός προπονητής ως το τέλος της χρονιάς και το καλοκαίρι... βλέπουμε.

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς από την τεχνική ηγεσία κατέφυγε σε υπηρεσιακή λύση τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία στον πράσινο πάγκο είναι ο Χρήστος Σερέλης, παρά το γεγονός ότι ακούστηκαν αρκετά ονόματα τις τελευταίες μέρες.

Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι στην άκρη του πάγκου μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου, με τη διοίκηση της ΚΑΕ να θέτει ως στόχο την πρόσληψη κάποιο μεγάλο όνομα για το καλοκαίρι.

Ο Χρήστος Σερέλης, που εργάζεται στο Λαύριο για από το 2005 με ένα μικρό διάλειμμα το 2022, είχε επιστρατευτεί και πέρσι, τον Απρίλιο, μετά την απόλυση του Δημήτρη Πρίφτη, ως βοηθός του Γιώργου Βόβορα.

Στο τέλος της σεζόν και με την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς γύρισε στο Λαύριο, το οποίο φέτος δίνει μάχη για να σωθεί έχοντας τρεις νίκες. Ο 49χρονος προπονητής αναλαμβάνει άμεσα τον Παναθηναϊκό και θα είναι στον πάγκο του για τον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, ενώ σήμερα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στο τριφύλλι θέλουν να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα και το καλοκαίρι αναμένεται να «κυνηγήσουν» τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος όμως είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά και άλλους προπονητές, όπως είναι οι Τσάβι Πασκουάλ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ