Φενέρμπαχτσε – Βίρτους Μπολόνια 104-72

Φενέρμπαχτσε – Βίρτους Μπολόνια 104-72

Υπήρχε μόνο μια ομάδα στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης. Η υπερηχητική Φενέρ έκανε υγειηνό περίπατο στον Βόσπορο, επιβλήθηκε με 104-72 της αναιμικής Βίρτους και συνέχισε να βρίσκεται για τα καλά στην μάχη της 4άδας στην Euroleague

Η Φενέρμπαχτσε, με την… αύρα του ερχομού του Ντόρσεϊ, πέρασε πάνω από τη Βίρτους Μπολόνια (104-72) και έμεινε για τα καλά στη μάχη της προνομιούχου τετράδας που δίνει πλεονέκτημα στην διαδικασία των playoffs της Euroleague.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, πήραν για τα καλά τον έλεγχο από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (31-14). Οι Ιταλοί δεν φάνηκαν ούτε πνευματικά έτοιμοι ούτε και αγωνιστικά ικανοί να αντισταθούν στην ανωτερότητα των Τούρκων σε κάθε σημείο του παρκέ και κάπως έτσι το τελικό+ 104-73 ήταν ενδεικτικό της εικόνας της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Κανός: «Επηρεαστήκαμε από την τραγωδία – Το ποδόσφαιρο δεν είναι σημαντικό μπροστά σε κάτι τέτοιο»

Η διαφορά παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια σε υψηλά επίπεδα, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλούς πρωταγωνιστές, με κορυφαίους τους Μότλεϊ (16π/7 ριμπ), Γουίλμπεκιν (15 πόντοι με 5/7 τρίποντα), Πιέρ (20π) και τον πολύ καλό και στη δημιουργία μετά από καιρό, Νίκ Καλάθη (11π/8 ασίστ).

Για τους φιλοξενούμενους μόνο οι Μπελινέλι (18π) και Σεγκέλια (10π/5 ριμπ/5 ασίστ) έδειξαν να ξεφεύγουν από το «ναυάγιο», με τον Τεόντοσιτς να είναι άτολμος και άστοχος επιθετικά (0/4 σουτ) και με 5 ασίστ, για 3 ωστόσο λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 31-14, 58-29, 85-52, 104-72

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ