Euroleague: MVP της αγωνιστικής ο απολαυστικός Κλάιμπερν

Euroleague: MVP της αγωνιστικής ο απολαυστικός Κλάιμπερν

Ο Γουίλ Κλάιμπερν ήταν απολαυστικός στην εκτός έδρας νίκη της Εφές επί του Παναθηναϊκού και δίκαια κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Τι και αν η Εφές αγωνίστηκε χωρίς τον Μίσιτς; Με τον Γουίλ Κλάιμπερν να παίζει σχεδόν σε όλο το ματς και να κάνει τα πάντα στο παρκέ, ο Αταμάν δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Οι Τούρκοι που κάνουν το… κλασσικό ντεμαράζ τους για να προλάβουν το τρένο της 8άδας, επικράτησαν στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικάνο να είναι το πρώτο βιολί της ομάδας του και να κερδίζει στο τέλος της αγωνιστικής άλλο ένα βραβείο MVP, το δεύτερο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Παπανικολάου: «Τι να μιλήσουμε για τρίποντα όταν σε μία στιγμή έχουν σβήσει τα όνειρα τόσων παιδιών»

Και πώς να μην το καταφέρει, αφού στα 37.30’ που έμεινε στο παρκέ, ήταν κανονική ορχήστρα! Σκόραρε 24 πόντους με 9/15 σουτ, είχε 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ, με PIR που έφτασε τους 32 βαθμούς!

O 33χρονος φόργουορντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ειδικά στα τέσσερα τελευταία ματς έχει μ.ο. 17.8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και λίγο πάνω από 5 κερδισμένα φάουλ, με μέσο όρο PIR 22,5 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ