Φενέρμπαχτσε: Παραμένει κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Γκούντουριτς

Φενέρμπαχτσε: Παραμένει κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Γκούντουριτς

Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάρκο Γκούντουριτς, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε ο Μάρκο Γκούντουριτς. Ο Σέρβος γκαρντ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έως το τέλος της σεζόν 2025-26. Μετά την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία σημαντική κίνηση για το μέλλον.

Ο Γκούντουριτς (1995, 1.98 εκ.) εντάχθηκε στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι του 2017 και μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, μεταπήδησε στο ΝΒΑ και στους Μέμφις Γκρίζλις. Το 2020 επέστρεψε στη Φενέρ, όπου παραμένει έκτοτε, με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Γκούντουριτς έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Τουρκίας, ένα Κύπελλο Τουρκίας και ένα President Cup με την ομάδα, ενώ μετρά δύο συμμετοχές σε φάιναλ φορ Euroleague με τον τουρκικό σύλλογο.

Την τρέχουσα σεζόν σε 24 παιχνίδια της Euroleague έχει μέσο όρο 12,5 πόντους (61,1% δίποντα, 40% τρίποντα, 84,4% ελεύθερες βολές), 3,4 ασίστ, 3,2 ριμπάουντ, 1,0 κλεψίματα, 13,6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ