Αποκαλύψεις για Βεζένκοφ και NBA: «Υπάρχουν αμφιβολίες…»

Αποκαλύψεις για Βεζένκοφ και NBA: «Υπάρχουν αμφιβολίες…»

Αλλάζουν τα δεδομένα με τον Σάσα Βεζένκοφ;

«Βροχή» τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα για τον Σάσα Βεζένκοφ. Το ένα σενάριο διαδέχεται το άλλο, με τον σταρ του Ολυμπιακού να βλέπει… ανοιχτή την πόρτα του NBA.

Αλλωστε, για χάρη του νεαρού φόργουορντ, βρέθηκε στο Λαύριο ο αντιπρόεδρος των Κινγκς, Φιλ Τζάμπουρ. Ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας του Σακραμέντο παρακολούθησε από κοντά τον χθεσινό περίπατο του Ολυμπιακού επί της τοπικής ομάδας. Ηθελε να πάρει μια… γεύση από τον παίκτη που μπορεί να μετακομίσει το καλοκαίρι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η ομάδα του NBA διατηρεί τα δικαιώματα του Βεζένκοφ από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμη μέρα για Ντάντας και ΠΑΟΚ: Συνάντηση Μπότο – Κόστα στην Πορτογαλία

Με τις φήμες γύρω από την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ να φουντώνουν, ο Ντονάτας Ουρμπόνας, μοιράστηκε τις δικές του πληροφορίες για τις σκέψεις των ομάδων του NBA.

Οπως τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, υπάρχει περισσότερος σκεπτικισμός, παρά ενθουσιασμός και πραγματική πίστη για τις προοπτικές του σταρ του Ολυμπιακού στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

«Η περίπτωση του Βεζένκοφ είναι αντίστοιχη με εκείνη του Μέλι. Είναι μια από τις αμφιβολίες που έχουν και οι άνθρωποι του NBA σχετικά με το ρόλο που θα έχει ο Βεζένκοφ αν πάει εκεί. Έχω κάνει συζητήσεις με ιθύνοντες ομάδων και μου λένε ότι αν δώσεις στον Βεζένκοφ το ρόλο του spot-up shooter, δεν είναι καλύτερος -για παράδειγμα- απ’ ό,τι ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς όταν έπαιζε στο NBA», ανέφερε μιλώντας στο “Urbonus” podcast.

«Έχουν αμφιβολίες, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί με βάση τα δυνατά του σημεία, αν θα μπορούσε να είναι τόσο αποδοτικός όσο π.χ. ο Μάξι Κλέμπερ στο Ντάλας. Υπήρχαν πάντα τα ερωτηματικά για την αθλητικότητα και την άμυνά του. Στις συζητήσεις που έχω κάνει, βλέπω περισσότερο σκεπτικισμό, παρά ενθουσιασμό και πραγματική πίστη για τις προοπτικές του Βεζένκοφ στο NBA», δήλωσε ο δημοσιογράφος του “Basketnews.com”.

Την εφετινή σεζόν, ο Σάσα, τα… σπάει στην Euroleague, βάζοντας πλώρη για το βραβείο του MVP. Οι αριθμοί του εντυπωσιάζουν, καθώς μετράει 18.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 22.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:47 συμμετοχής σε 28 αγώνες της διοργάνωσης, ενώ είναι πρώτος και στις τρεις στατιστικές κατηγορίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ