Πάντερ: «Δεν πιστεύω πως οι άλλες ομάδες μας θέλουν για αντιπάλους»

Πάντερ: «Δεν πιστεύω πως οι άλλες ομάδες μας θέλουν για αντιπάλους»

Η Παρτιζάν είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, κάνει φοβεροί ντεμαράζ και δείχνει να μην φοβάται κανέναν, όπως αποτυπώνει ξεκάθαρα ο Κέβιν Πάντερ.

Η Παρτιζάν, κατάφερε να παίζει το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν την στιγμή που μετράει πιο πολύ… Στο φινάλε της Euroleague, με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τρέχουν ένα ρεκόρ 8-2 στα τελευταία 10 ματς και να είναι μέσα στην 8άδα της διοργάνωσης. Βασικό ρόλο σε όλο αυτό έχει ο Κέβιν Πάντερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ που είχε περάσει για ένα φεγγάρι και από τον Ολυμπιακό, χωρίς να… κολλήσει με τους Πειραιώτες, έχει φέτος 15.7 πόντους και είναι ένα από τα σημεία αναφοράς των Σέρβων μαζί με τους Λεσόρ, Νάναλι και Έξουμ.

Διαβάστε επίσης: «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Μετά την εντός έδρας  νίκη επί του Ολυμπιακού, με τον Πάντερ να είναι και πάλι πολύτιμος (17π), οι Σέρβοι ετοιμάζονται για μια τεράστιας σημασίας διαβολοβδομάδα και περιμένουν στην καυτή τους έδρα (ήδη sold out) την Μπαρτσελόνα (28/3) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (31/3).

Και όπως δηλώνει ο Πάντερ, δεν φοβούνται κανέναν, αλλά όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τους υπολογίζουν διπλά…:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω να θέλουν οι ομάδες να παίξουν μαζί μας. Υπάρχει ένα ματς-δήλωση για εμάς σχεδόν πάντα. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, βέβαια. Ειδικά στην αρχή της σεζόν ήμασταν λίγο αργοί, αλλά ανεβήκαμε μέσα στη χρονιά.

Έχουμε δώσει μία καλή ευκαιρία στην ομάδα να πάει στα playoffs. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι να γίνει επίσημο αυτό. Προφανώς, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι την πέμπτη θέση. Έχουμε ακόμα τέσσερα ματς, θα τα δώσουμε όλα για τη καλύτερη δυνατή θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ