Ντι Μποστ: «Θα έρθω εάν με… ζητήσει ο Βεζένκοφ»

Ντι Μποστ: «Θα έρθω εάν με… ζητήσει ο Βεζένκοφ»

Ο γκαρντ της Βιλερμπάν αποθέωσε τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Στο μεγαλείο του Σάσα Βεζένκοφ υποκλίθηκε ο γκαρντ της Βιλερμπάν, Ντι Μποστ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος διαθέτει βουλγαρικό διαβατήριο, αποθέωσε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού για τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη φετινή σεζόν και μίλησε για τη συνύπαρξη μαζί του στην εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.

Διαβάστε επίσης: Νοκ άουτ και με ΠΑΟΚ ο Χάμες – Όλα καλά με Εμβιλά και Μπιέλ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μένα, θα είναι ο MVP της Ευρωλίγκας- τουλάχιστον, το ελπίζω. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος τύπος. Ήταν διασκεδαστικό να παίζεις εναντίον του. Η εργατικότητά του είναι εκπληκτική. Πέρυσι, ήταν μεταξύ των κορυφαίων πέντε, αλλά ξέρω ότι δουλεύει πραγματικά πολύ σκληρά. Περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και νομίζω ότι του αξίζει», σχολίασε για τις φετινές επιδόσεις του Βεζένκοφ.

Για το αν σκοπεύει να αγωνιστεί ξανά με την εθνική Βουλγαρίας, ο Ντι Μποστ απάντησε πως αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Βεζένκοφ. «Ο Σάσα με καλεί πάντα για την εθνική ομάδα. Νομίζω ότι αν γυρίσει πίσω για να παίξει ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλει να έρθω, έρχομαι. Αλλά την τελευταία φορά που μιλήσαμε, είπε ότι θα σταματήσει για λίγο. Μπορεί βέβαια να τους κερδίσει και μόνος του, αλλά χρειάζεται και λίγη βοήθεια. Το έκανε στο Ευρωμπάσκετ. Είναι ικανός για αυτό, αλλά αν επιστρέψει, ίσως προσπαθήσω να τον βοηθήσω αν μπορώ ακόμα να το κάνω», σχολίασε συγκεκριμένα ο Μποστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ