Φενέρμπαχτσε: Παραμένει εκτός ο Γουίλμπεκιν, έξω και ο Μπούκερ

Φενέρμπαχτσε: Παραμένει εκτός ο Γουίλμπεκιν, έξω και ο Μπούκερ

Άσχημα νέα για την Φενέρμπαχτσε, αφού όπως έγινε γνωστό εκτός από τον Γουίλμπεκιν θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα και ο Ντέβιν Μπούκερ.

Η Φενέρμπαχτσε παλεύει με όλο της το είναι για να μπει στα playoffs της EuroLeague, ωστόσο για το φινάλε της κανονικής περιόδου  θα συνεχίσει να στερείται των υπηρεσιών των Σκότι Γουίλμπεκιν, αλλά και του Ντέβιν Μπούκερ.

Όπως γνωστοποίησε ο τουρκικός σύλλογος, ο Γουίλμπεκιν υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στο αριστερό γόνατο, οι οποίες έδειξαν ότι θα πρέπει να παραμείνει εκτός για ακόμα 2-3 εβδομάδες.
Διαβάστε επίσης: Τρίτη και καθοριστική… στροφή των playoffs: Τα «φώτα» στο Φάληρο

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει εκτός δράσης από τις 23 Μαρτίου. Το πρόβλημα του Γουίλμπεκιν ωστόσο δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τον Δημήτρη Ιτούδη και το χειρότερο είναι ότι ενδεχομένως να μην είναι καν το πιο σοβαρό.

Ο λόγος είναι ότι όπως ανέφερε στο πλαίσιο της ίδιας ενημέρωσης η Φενέρμπαχτσε, ο Μπούκερ τραυματίστηκε σε σύνδεσμο στο αριστερό του γόνατο και πιθανότατα θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες.

Με λίγα λόγια, ο Δημήτρης Ιτούδης θα χρειαστεί να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικές απουσίες στο ροτέισον της ομάδας του προκειμένου αρχικά να προκριθεί στα playoffs της Euroleague( χωρίς αυτούς) και εν συνεχεία να τους έχει έτοιμους για τη συνέχεια και το φινάλε της σεζόν, το οποίο αναμένεται συναρπαστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ