Τι συνέβη με Δέδα και Κλάιμπερν και ξέσπασε ο κακός χαμός στο φινάλε του Φενέρ – Εφές (vid)

Τι συνέβη με Δέδα και Κλάιμπερν και ξέσπασε ο κακός χαμός στο φινάλε του Φενέρ – Εφές (vid)

Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Εφές για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, με πρωταγωνιστές τον Γουίλ Κλάιμπερν και τον Στέφανο Δέδα.

Η Εφές δεν τα κατάφερε στον «τελικό» με τη Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε με 103-86 εκτός έδρας με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό από την οκτάδα της Euroleague, μετά από δύο σερί κατακτήσεις.

Η «αποκαθήλωση» της ομάδας του Εργκίν Αταμάν προκάλεσε και ένα σοβαρό επεισόδιο στο τέλος της αναμέτρησης, δείγμα ότι δεν πήραν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από τη μεγάλη αντίπαλο στην Τουρκία και τον πρόωρο αποκλεισμό οι άνθρωποι της Εφές.

Με το ματς να έχει κριθεί υπέρ των γηπεδούχων, ο βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη φάνηκε να κάνει μια άσεμνη χειρονομία προς την πλευρά του πάγκου των πρωταθλητών Ευρώπης, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν αποδέκτης ήταν προσωπικά ο Αμερικανός, με τον οποίο ο Δέδας γνωρίζεται καλά από την κοινή τους θητεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περσινή σεζόν.

Ο Κλάιμπερν έγινε έξαλλος με την ενέργεια του Έλληνα προπονητή και έτρεξε με ορμή προς το μέρος του πριν τους χωρίσουν τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ