Ομπράντοβιτς: «Δεν αξίζει να είναι σε αυτήν τη θέση ο Παναθηναϊκός»

Ομπράντοβιτς: «Δεν αξίζει να είναι σε αυτήν τη θέση ο Παναθηναϊκός»

Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στη Euroleague δεν ταιριάζει στους «πράσινους» και το ρόστερ που έχουν, κατά την άποψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την Μεγάλη Παρασκευή (14/04, 21:30) για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου, τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ανέφερε ότι οι «πράσινοι» αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, με βάση του ρόστερ που έχουν.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για τον Χάμες

«Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, όπως κάνουμε για όλα μέχρι τώρα. Το ματς είναι σημαντικό για εμάς και έχουμε μεγάλη θέληση να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι πάλι το γήπεδο θα είναι γεμάτο κόντρα σε μία ομάδα που με βάση το σύνολο που έχει, δεν αξίζει τη θέση που είναι τώρα.

Από αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε και να τους υποδεχτούμε σαν να είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος. Έτσι, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς», είπε ο Ομπράντοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ