«Καρφιά» Τέιλορ στην Εφές που τον… έκοψε: «Τρελό να σκεφτείς ότι θεωρούσαν πως δεν άξιζα» (pic)

«Καρφιά» Τέιλορ στην Εφές που τον… έκοψε: «Τρελό να σκεφτείς ότι θεωρούσαν πως δεν άξιζα» (pic)

Ο Αμερικανός βοήθησε τα μέγιστα, την Ζαλγκίρις στα Play-Offs της Euroleague και ενώ η «κομμένη» Εφές θεωρούσε πως δεν... άξιζε.

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται στα Play-Offs της Euroleague με τον Αμερικανό Αϊζέια Τέιλορ να έχει παίξει το δικό του ρόλο στην επιτυχία των Λιθουανών (που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Μπαρτσελόνα).

Διαβάστε επίσης: Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι προσέχει τον Χάαλαντ όλο το 24ωρο»

Ο γκάρντ της Ζαλγκίρις με ανάρτησή του στα social media μάλιστα, μετά την πρόκριση της ομάδας του, «τρόλαρε» την Εφές που δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Ο λόγος; Ο Τέιλορ άνηκε στους Τούρκους την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Αταμάν όπως έγραψε να θεωρεί τότε ότι δεν… έκανε.

Η απάντηση του λοιπόν ήρθε με την πρόκριση της Ζαλγκίρις και τον ίδιο να γράφει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα: «Είναι τρελό να το σκεφτείς… Η προηγούμενη ομάδα μου θεωρούσε πως δεν άξιζα να παίζω. Γελάω!». Μάλιστα ο Τέιλορ συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα emoji κλόουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τέιλορ με τη φανέλα της Ζαλγκίρις φέτος έχει κατά μέσο όρο 9 πόντους, 2,8 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ σε 18,9 λεπτά ανά αγώνα στην Euroleague την ώρα που με τους Τούρκους είχε μόλις 2,9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ