Euroleague: Πάτωσε και στα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός – Πολύ ψηλά ο Ολυμπιακός

Euroleague: Πάτωσε και στα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός – Πολύ ψηλά ο Ολυμπιακός

Η απογοητευτική σεζόν του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague αλλά και η τρομερή του Ολυμπιακού αποτυπώνεται και στον αριθμό των εισιτηρίων που έκοψαν οι ομάδες.

Η κανονική περίοδος της Euroleague έριξε αυλαία και πλέον η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική με τις «μάχες» των playoffs.

Έτσι λοιπόν δίνεται η ευκαιρία για μια συνολική αποτίμηση του τι έκανε η κάθε ομάδα αναφορικά με τα εισιτήρια που έκοψε τη φετινή σεζόν στους εντός έδρας αγώνες της. Στη συγκεκριμένη λίστα λοιπόν, οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική μοίρα. Όπως αποτυπώθηκε και στην τελική βαθμολογία και τη χαοτική διαφορά των δύο ομάδων, έτσι ήταν η κατάσταση και στα εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι

Οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν βροντερό παρών και γέμιζαν σχεδόν κάθε εβδομάδα το ΣΕΦ με 10.218 φίλους τους, επίδοση που τους φέρνει στην πέμπτη θέση! Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε κατά μέσο όρο στο ΟΑΚΑ 5.985 φιλάθλους, αριθμό που τον τοποθετεί στην τρίτη χαμηλότερη θέση της κατάταξης.

Για την ιστορία και όπως είναι εύκολα προβλέψιμο, η Παρτίζαν είχε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς στη «Stark Arena» έδιναν το «παρών» κατά μέσο όρο 17.000 οπαδοί της ομάδας. Στη δεύτερη θέση είναι η Ζαλγκίρις, έχοντας κάνει το εντυπωσιακό των 16 συνεχόμενων sold out τη φετινή σεζόν σε 17 εντός έδρας αγώνες. Τρίτη ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές παρά την αποτυχημένη χρονιά με 13.100 εισιτήρια μέσο όρο και τέταρτη η Μακάμπι που ξεπέρασε οριακά τον Ολυμπιακό με 10.295 εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ