Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι

Τον έχουν «καπαρώσει» οι Ερυθρόλευκοι για τη νέα σεζόν...

Είναι μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Μπήκε στην 11άδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα τέλη Οκτωβρίου και δεν ξαναβγήκε ποτέ. Από τότε μετράει 19 συνεχόμενα 90άλεπτα! Ο λόγος για τον Σταύρο Πήλιο. Το «πουλέν» του Θανάση Στάικου στην ηπειρώτικη ομάδα, που κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν και να πάρει μεταγραφή στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αριστερός μπακ (10/12/2000), ο οποίος μάλιστα υπό προϋποθέσεις μπορεί να καλύψει και όλη την πλευρά ως μπακ-χαφ, έχει «καπαρωθεί» από τον Ολυμπιακό και το ερχόμενο καλοκαίρι θα έρθει στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις στον Ρέντη και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη με Χάμες: Ποια Ισπανική ομάδα μπήκε για την απόκτηση του

Ο Σταύρος Πήλιος, ο οποίος αποτελεί γέννημα – θρέμμα του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην ακαδημία του ηπειρώτικου συλλόγου, φέτος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 21 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 2 ασίστ σε 1.890 λεπτά συμμετοχής. Ενας ποδοσφαιριστής που έχει ραγδαία εξέλιξη μέσα στη σεζόν και δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα.

Ο 23χρονος χαρακτηρίζεται για την ταχυδύναμή του, ενώ όπως έχει δείξει φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει πολύ καλή οπτική του χώρου και βοηθάει πολύ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εχει ποδοσφαιρικό θράσος και τσαμπουκά, μπαίνει δυνατά στις φάσεις και δεν… μασάει πουθενά. Παίζει χωρίς φόβο και βγάζει πάθος και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Εχει την πρώτη ύλη για να κάνει μια σπουδαία καριέρα και στο μεγάλο λιμάνι θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους καλύτερους και να βελτιωθεί.

Να φτάσει στο επίπεδο που ορίζει το ταλέντο του, με τον Πήλιο να έρχεται έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Εχει διάθεση να δουλέψει σκληρά και έχει τα προσόντα για να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου τα αναγνώρισαν και έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Το έργο του Πήλιου, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, καθώς στη συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν οι Ρεαμπτσιουκ, Ραμόν, Κίτσος και Λάιντνερ. Οι δύο πρώτοι βρίσκονται στην ομάδα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν δοθεί ως δανεικοί και θα επιστρέψουν το καλοκαίρι.

Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος για τον Σταύρο Πήλιο, ο οποίος όμως έχει όρεξη για να δουλέψει και πάθος για να διακριθεί. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο μεγάλο λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι, θα αξιολογηθούν από τον νέο προπονητή, που θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ