Πασκουάλ : «Τυχερή, αλλά άξια νικήτρια η Ρεάλ»

Πασκουάλ : «Τυχερή, αλλά άξια νικήτρια η Ρεάλ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στάθηκε στην κακή άμυνα του Παναθηναϊκού για ένα σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης αλλά και στην… τύχη της Ρεάλ στο σουτ του Ντόντσιτς που κλείδωσε το ματς υπέρ της Βασίλισσας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για πολλά πράγματα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ τη Ρεάλ Μαδρίτης για αυτή τη νίκη, τους εύχομαι καλή τύχη στο Φάιναλ φορ. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάναμε κάποια λάθη τα οποία δεν είχαμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Ειδικότερα στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα. Η πίεση ήταν αρκετά υψηλή για εμάς, ήμασταν αναστατωμένοι με το πως χάσαμε τα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν ήμασταν τόσο πολύ συγκεντρωμένοι όχι γιατί δεν θέλαμε, αλλά είχαμε περισσότερο ενθουσιασμό. Αυτό έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης εύκολους πόντους, εμείς είχαμε στο τέλος κάποιες επιλογές μετά την επιστροφή μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το τρίποντο του Ντόνσιτς ήταν αυτό που μας σκότωσε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη δουλειά που κάναμε όλη τη χρονιά, παλέψαμε πολύ για να είμαστε εδώ και να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ. Χάσαμε τρία παιχνίδια με μικρές διαφορές, ήταν πιο αποφασιστικοί στο τέλος. Είχαμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε σε αυτή τη σειρά», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τσάβι Πασκουάλ για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Φάιναλ φορ.

Σε ερώτηση για το πως αισθάνθηκε στο τρίποντο του Ντόνσιτς κι αν σκέφτηκε πως μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, σχολίασε: «Για την δεύτερη ερώτηση δεν έχω απάντηση, δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον. Για την πρώτη ερώτηση, όταν ο Ντόνσιτς σκόραρε το τρίποντο, η Ρεάλ στάθηκε τυχερή σε αυτή τη φάση. Δεν λέω πως δεν άξιζε τη νίκη, αλλά ήταν τυχερή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η έκφρασή του προσώπου μου εκείνη τη στιγμή. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, άξιζε να είναι στο Φάιναλ φορ».

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, επέμειναν λέγοντας πως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα, τότε δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία του σεζόν στο «Τριφύλλι», με τον Πασκουάλ να λέει: «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε αυτό, έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό».

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιήθηκε λίγο στο τέταρτο δεκάλεπτο, είπε: «Χάναμε, επιστρέψαμε με την ομάδα που είχαμε στο παρκέ, είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά. Φτάσαμε στους τρεις πόντους περίπου δυο λεπτά πριν το τέλος, δεν θέλαμε να χαλάσουμε την ισορροπία που είχε η ομάδα εκείνη τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Μάικ για την εικόνα του σε όλα τα πλέι οφ, απλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να έχω παραπάνω από πέντε στο παρκέ».

Τέλος, αναφορικά με τους διαιτητές, απάντησε: «Είστε ο πέμπτος που με ρωτάει για αυτό το πράγμα. Ερωτήθηκα για τους διαιτητές, είπα πως θα ήθελα να έχω ίδια διαιτησία με της Ρεάλ στην Αθήνα. Δεν είπα ποτέ πως ήταν κακοί. Αν θέλετε να πείτε πως εγώ μίλησα για τους διαιτητές, αυτό είναι ένα ψέμα. Δεν μιλάω ποτέ, μα ποτέ, για τους διαιτητές στη διάρκεια της χρονιάς. Ποτέ δεν το κάνω αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ