Νέα εξέλιξη με Καμπάτσο – Τι αναφέρουν στην Ισπανία

Νέα εξέλιξη με Καμπάτσο – Τι αναφέρουν στην Ισπανία

Σημαντική εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του Αργεντινού γκαρντ ο οποίς έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Το «χτίσιμο» για την επόμενη σεζόν των «πρασίνων» έχει ήδη ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ήδη οι πράσινοι έχουν βρει στο πρόσωπο του Εργκίν Αταμάν τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με τον Τούρκο πολύπειρο τεχνικό να δίνει τα χέρια με το τριφύλλι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έχοντας πλέον βρει τον άνθρωπο στον οποίο θα δώσουν τα κλειδιά της επόμενης ημέρας, στον Παναθηναϊκό φουλάρουν για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, «τσεκάροντας» αρκετές περιπτώσεις από το πάνω ράφι.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή VAR στο ντέρμπι της Τούμπας: Ο Μανούχος στη θέση του Στέγκεμαν

Μιας από αυτές είναι και ο Καμπάτσο ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με τους Ισπανούς αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καμπάτσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα στη Βαρκελώνη και συναντήθηκε με ανθρώπους της Ρεάλ, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία και τον Αργεντινό άσο, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, να φοράει τη φανέλα των Μαδριλένων από το καλοκαίρι.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται να βρέθηκε και λύση στο χρέος που έχει ο Καμπάτσο προς τη Ρεάλ από την αποχώρησή του για το ΝΒΑ και τους Ντάλας Μάβερικς, ύψους 2,6 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ