Επιστρέφει στην Euroleague ο Μιλουτίνοφ!

Επιστρέφει στην Euroleague ο Μιλουτίνοφ!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Απουσιάζει όμως από την Euroleague λόγω της απαγόρευσης συμμετοχές των ρωσικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρώην ερυθρόλευκος ψηλός που αγωνίζεται για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αγωνίζεται μόνο για τη διοργάνωση της VTB League και είναι σε πολύ καλή κατάσταση με 16.1 πόντους και 8.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 33 ματς στα οποία αγωνίστηκε φέτος.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Μπέικον έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Κολοσσό λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος

Το 28χρονο σέντερ του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, τον έχουν στη λίστα τους αρκετές ομάδες, με την Βίρτους Μπολόνια να τον έχει προσεγγίσει σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, θέλει να κάνει την μετακίνηση αυτή άμεση, για να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει των playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Αρμάνι Μιλάνο να έπεται και μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της regular season. Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά της VTB League με τη σειρά κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν να βρίσκεται στο 2-2.

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση αποκλεισμού της ΤΣΣΚΑ, θα ανοίξει ο δρόμος για την άμεση μετακόμιση του Μιλουτίνοφ στην Ιταλία, κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην frontline της Βίρτους, ενώ αν η ομάδα του στρατού προχωρήσει, τότε η μετακίνηση του «Μίλου», θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ