MVP της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ ο Ταβάρες

MVP της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ ο Ταβάρες

Ο «γίγαντας» της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εξαιρετικός στη νίκη επί της Παρτίζαν.

Μπορεί το buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα να έχει κάνει τους Ευρωπαίους φιλάθλους να… παραμιλούν από χθες τη νύχτα (3/5), αλλά ο τίτλος του MVP των 3ων αγώνων των πλέι οφ δεν κατέληξε στον Έλληνα διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού, που είχε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Πολυτιμότερος παίκτης από το «κουαρτέτο» των τρίτων αγώνων αναδείχτηκε ο Έντι Ταβάρες.

Ο γίγαντας της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε τον παίκτη που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό (71-72) μέσα στην Κωνσταντινούπολη, συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! Ο ύψους 2.20 σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι σημείωσε 26 πόντους με 11/14 δίποντα και 4/5 βολές, μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκανε 3 κοψίματα οδηγώντας τη «βασίλισσα» στην πρώτη νίκη της στα φετινά πλέι οφ (80-82) και μάλιστα μέσα στο Βελιγράδι.

Βέβαια, η Παρτίζαν συνεχίζει να προηγείται με 2-1, καθώς είχε περάσει νικηφόρα από τη Μαδρίτη και στα δύο πρώτα ματς (η Ρεάλ είχε το πλεονέκτημα έδρας). Οι δύο ομάδες, εξάλλου δίνουν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι επί σερβικού εδάφους απόψε (4/5, 21:30), με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να έχει την ευκαιρία να προκριθεί στο φάιναλ φορ αν επικρατήσει των Μαδριλένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ