Πρόβλημα στο γόνατο ο Ταβάρες, αγχώνεται η Ρεάλ

Πρόβλημα στο γόνατο ο Ταβάρες, αγχώνεται η Ρεάλ

Η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρτιζάν, πέρα από την ήττα έφερε και τον τραυματισμό του Βάλτερ Ταβάρες που εν δυνάμει μπορεί να... πονέσει τη Ρεάλ περισσότερο από το χθεσινό (25\4) 89-87.

Σε ένα από τα καλύτερα ματς playoffs στην ιστορία της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε εντός έδρας από την Παρτιζάν με 89-87. Στο στρατόπεδο των Μαδριλένων όμως πέρα από το break που υπέστησαν, προβληματίζονται έντονα για τον τραυματισμό του Βάλτερ Ταβάρες.

Ο 31χρονος ψηλός από το πράσινο ακρωτήρι είναι ένα από τα βασικότερα γρανάζια του τρόπου που αγωνίζεται η Ρεάλ καθώς είναι απόλυτος κυρίαρχος στη ρακέτα επιθετικά με πολλά plays να είναι προσαρμοσμένα πάνω του, ενώ και αμυντικά και μόνο τα 221 εκατοστά του, τρομάζουν τους αντιπάλους και τους αναγκάζουν πολλές φορές να αλλάξουν τρόπο εκτέλεσης μέσα από τη ρακέτα όταν αυτός είναι παρών.

Διαβάστε επίσης: Με «gentleman’s sweep» στον δεύτερο γύρο οι Νάγκετς (112-109) – Ο Γιάνγκ έδωσε σφυγμό στους Χοκς (117-119)

Το απέδειξε και χτες στα 21:50 που πρόλαβε να αγωνιστεί αφού προσέφερε 12 πόντους (5/6 σουτ), μαζί με 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ και 20 βαθμούς PIR. Ωστόσο δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στο πρώτο μέρος και εμφανίστηκε στο παρκέ με δεμένο το πόδι του στο τρίτο δεκάλεπτο όπου αγωνίστηκε πολύ λίγο και αποσύρθηκε λόγω ενοχλήσεων.

Πλέον στη Ρεάλ περιμένουν τον απεικονιστικό έλεγχο για να δουν την σοβαρότητα του τραυματισμού του Ταβάρες και το αν θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Πέμπτης (27/4) κόντρα στους Σέρβους και πάλι στο Wizink Center. Και αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός πως και ο έτερος ψηλός της ομάδας, Βίνσεντ Πουαριέ, απουσιάζει με τραυματισμό, τα πράγματα στην frontline της ομάδας του Τσους Ματέο γίνονται πολύ περίπλοκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ