Η μεγάλη ώρα έφτασε: «Τελικός» για Ολυμπιακό και Φενέρ στο κατάμεστο ΣΕΦ με… φόντο το Κάουνας

Η μεγάλη ώρα έφτασε: «Τελικός» για Ολυμπιακό και Φενέρ στο κατάμεστο ΣΕΦ με… φόντο το Κάουνας

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε (21:30) στο «καυτό» ΣΕΦ στο Game 5 της σειράς με τον νικητή να προκρίνεται στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (21:30) στο ΣΕΦ στο Game 5 της σειράς, που θα κρίνει ποιος από τους δύο θα πάρει την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το μπρέικ που δέχτηκαν στο Φάληρο από την τούρκικη ομάδα, κατάφεραν και έφυγαν με ένα διπλό από την Πόλη χάρη στο απίθανο buzzer beater του Κώστα Σλούκα στο Game 3 και πλέον με το σκορ στο 2-2 παίζουν και οι δύο τη… ζωή τους στην διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 73-69 στην Κωνσταντινούπολη, χάνοντας την ευκαιρία να τελειώσουν εκεί την υπόθεση-πρόκριση και πλέον έχουν το πλεονέκτημα, χάρη στην μαγική σεζόν που πραγματοποίησαν στην κανονική διάρκεια.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Παπανικολάου έχασε προπονήσεις αφού ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί, πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και λογικά θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όσο για τη Φενέρμπαχτσε, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον τραυματία Ντέβιν Μπούκερ, ενώ από την άλλη, Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ωστόσο και οι δύο δεν έχουν παίξει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ενώ ο πρώτος ήταν στη δωδεκάδα για το Game 4, αλλά δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ