Μαχμούτογλου: «Δεν μας άξιζε η 8η θέση, τα ξεχνάμε όλα και θα παλέψουμε για το Final 4»

Μαχμούτογλου: «Δεν μας άξιζε η 8η θέση, τα ξεχνάμε όλα και θα παλέψουμε για το Final 4»

Ο Μαχμούτογλου, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Φενέρ, αναφέροντας πως θα προσεγγίσει πνευματικά το Game 5 η ομάδα του, για να είναι αυτή που θα προκριθεί στο Final 4 της Euroleague.

Ολυμπιακός και Φνέρμπαχτσε τα δίνουν όλα σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό, στο Game 5 των playoffs της Euroleague, με έπαθλο την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης στο Κάουνας.

Ο Τούρκος γκαρντ, Μελίχ Μαχμούτογλου, μπορεί να μην έχει σημαντικό ρόλο και να δρα ως συμπληρωματικός στα πλάνα που έχει καταστρώσει ο κόουτς Ιτούδης, ωστόσο είναι ένας έμπειρος παίκτης που βρίσκεται πολλά χρόνια στη Φενέρ και μπορεί εύκολα να πιάσει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν στην Τουρκία – Τι συμβαίνει με Μπιέλ και Μπεσίκτας…

Κάτι που έκανε και τώρα και το αποτύπωσε σε δηλώσεις του πριν από το αυριανό (9/5 και ώρα 21:30) ματς:

«Παίζουμε το τελευταίο ματς των πλέι οφ. Είμαστε ανταγωνιστικοί και καλοί στην σειρά απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ήταν πρώτοι στη κανονική διάρκεια, εμείς από την άλλη ξέρουμε ότι ήμασταν για μία υψηλότερη θέση από την όγδοη. Τα προηγούμενα ματς ανέδειξαν την δύναμη και την ποιότητα και των δυο ομάδων.

Τώρα, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Είναι τελικός. Θέλουμε να διατηρήσουμε την σκληράδα μας στην άμυνα και να είμαστε καλοί επιθετικά. Οι φίλοι μας έδειξαν τρομερή στήριξη στα εντός έδρας ματς μας. Δεν θα τους έχουμε τώρα μαζί μας, αλλά νιώθουμε την υποστήριξή τους. Θα παλέψουμε στο επίπεδο που αρμόζει στο εν λόγω ματς και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ