Η προηγούμενη φορά που Μπαρτζώκας και Ιτούδης συναντήθηκαν σε σειρά playoffs (vids)

Η προηγούμενη φορά που Μπαρτζώκας και Ιτούδης συναντήθηκαν σε σειρά playoffs (vids)

Γιώργος Μπαρτζώκας και Δημήτρης Ιτούδης, αντιμέτωποι για δεύτερη φορά σε σειρά playoffs της Euroleague, αυτή τη φορά όμως η «μάχη» δεν είναι άνιση.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε, οδηγήθηκαν σε πέμπτο ματς, με φόντο το Final Four του Κάουνας, στο κατάμεστο ΣΕΦ. Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Γιώργος Μπαρτζώκας και Δημήτρης Ιτούδης, βρίσκονται αντιμέτωποι σε σειρά των playoffs της Euroleague.

Η προηγούμενη, την σεζόν 2017/18, ήταν μία άνιση «μάχη», όταν η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του κόουτς Ιτούδη, αντιμετώπισε την Χίμκι του κόουτς Μπαρτζώκα. Η ΤΣΣΚΑ είχε το πλεονέκτημα έδρας και το εκμεταλλεύτηκε πλήρως με 2-0 στο ”σπίτι” της.

Διαβάστε επίσης: Λόνι Γουόκερ: Ο αποδιοπομπαίος που… θύμισε Κόμπι!

Στιγμιότυπα από το Game 1:

Το Game 2:

Το τρίτο ματς πήγε στην Χίμκι με 79-73, και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξέι Σβεντ, που είχε 27 πόντους και 4 ασίστ. Η σειρά ολοκληρώθηκε στο τέταρτο παιχνίδι, στο οποίο η ΤΣΣΚΑ επικράτησε με 88-89, με τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα να είναι συγκλονιστικό.

Το Game 3:

Η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα προηγούνταν με 88-87 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τον Κόρι Χίγκινς να σκοράρει για το 88-89, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό. Όμως, στην επαναφορά η Χίμκι σκόραρε με τον Τζένκινς, με δύο δεύτερα να μένουν στο ρολόι, με τους διαιτητές να σταματούν το χρονόμετρο και μαζί την φάση. Ισχυρίστηκαν ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας είχε ζητήσει αλλαγή, κάτι που έφερε την… έκρηξη του Έλληνα προπονητή.

Τα τελευταία… εκρηκτικά δευτερόλεπτα του Game 4:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ