Απίθανος Μπακαμπού με κατακόκκινο κοστούμι στο ΣΕΦ: «Είμαι ένας από αυτούς»

Απίθανος Μπακαμπού με κατακόκκινο κοστούμι στο ΣΕΦ: «Είμαι ένας από αυτούς»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού βρέθηκε στο ΣΕΦ για τον «τελικό» με τη Φενέρ και έκλεψε την παράσταση με τις στυλιστικές επιλογές του. Η ανάρτηση που έκανε στα social media.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στο Game 5 με τη Φενέρ, επικρατώντας με 84-72 και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Final Four της Euroleague, που φέτος θα γίνει στο Κάουνας.

Στο κατάμεστο ΣΕΦ έγινε χαμός από τον κόσμο των ερυθρόλευκων που έδωσαν τεράστια ώθηση για τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν αρκετά γνωστά πρόσωπα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Σεντρίκ Μπακαμπού, που έδωσε το παρών για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ το διασκέδασε με τη ψυχή του.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού έκλεψε την παράσταση με τις στιλιστικές του επιλογές, ενώ έβγαλε και δεκάδες φωτογραφίες με τους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία μόλις τον είδαν στο γήπεδο.

Μάλιστα ο Κογκολέζος επιθετικός της ποδοσφαιρικής ομάδας ανέβασε φωτογραφία του μέσα από το παρκέ φορώντας το ενδεδειγμένο ένδυμα: ένα κατακόκκινο κοστούμι, το οποίο συνόδευσε με ταιριαστό κασκόλ και γυαλιά ηλίου. «Είμαι ένας από αυτούς», ήταν η λεζάντα που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη φωτογραφία του, δηλώνοντας τον θαυμασμό του για τον κόσμο των Πειραιωτών.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ