Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Βίρτους αν φύγει ο Σκαριόλο

Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Βίρτους αν φύγει ο Σκαριόλο

Τρία ονόματα προπονητών έχουν ξεχωρίσει στη Βίρτους Μπολόνια, σε περίπτωση που ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό.

Έτοιμος για νέες προκλήσεις φαίνεται πως είναι ο Σέρτζιο Σκαριόλο, με τον Ιταλό τεχνικό να θεωρείται σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στον πάγκο της Βίρτους Μπολόνια και την επόμενη σεζόν.

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες κάνουν λόγο για συναντήσεις του Σκαριόλο με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και των Τορόντο Ράπτορς και όλα δείχνουν ότι μία από τις δύο ομάδες θα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μετά το κύπελλο, το ντάμπλ! Το έκανε πέρσι και θα το ξανακάνει

Έτσι λοιπόν στη Βίρτους έχουν μπει ήδη σε αναζήτηση προπονητή και όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, τρεις είναι εκείνοι οι προπονητές που έχουν ξεχωρίσει και ενδιαφέρουν την ιταλική ομάδα. Ο Σάσα Τζόρτζεβις, ο οποίος έχει και στο παρελθόν θητεία στην Μπολόνια και τώρα είναι στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ομάδας της Κίνας, ο Αντρέα Τρινκιέρι που θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς που αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Ούνικς Καζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ