Ταβάρες: «Έμαθα πως αρκεί να πετύχεις δυο παραπάνω πόντους»

Ταβάρες: «Έμαθα πως αρκεί να πετύχεις δυο παραπάνω πόντους»

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η Εφές πέρσι του έμαθε πως... αρκούν δυο πόντοι παραπάνω για να κερδίσεις ένα ματς.

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Ολυμπιακό ο οποίος στις 20:00 το βράδυ στη «Ζαλγκίριο Αρένα» θα διεκδικήσει την 4η Ευρωλίγκα του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως σύμφωνα με δηλώσεις του Έντι Ταβάρες στο ΑΠΕ ΜΠΕ δυο πόντοι παραπάνω (έτσι έμαθε από τον περσινό τελικό της Ρεάλ κόντρα στην Εφές όπου το σήκωσαν οι Τούρκοι) αρκούν για να κερδίσεις ένα ματς.

Διαβάστε επίσης: Κατέκτησε το τουρνουά της Ρώμης με… ένα σετ η Ριμπάκινα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ της βασίλισσας στο Αθηναϊκό πρακτορείο:

-Ένα τελευταίο παιχνίδι έμεινε… σχεδόν βλέπετε το τέλος. Τι σημαίνει για εσένα να κατακτήσεις τη Euroleague για δεύτερη φορά;

«Σημαίνει πολλά! Η Euroleague είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, οπότε να αυξήσω σε δύο τα τρόπαια που έχω κατακτήσει, θα είναι απίστευτο για εμένα. Δεν θυμάμαι άλλη στιγμή στην καριέρα μου που να απόλαυσα περισσότερο από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου το 2018. Ξέρω πως είναι το συναίσθημα… απίστευτο».

-Τι έμαθες από την ήττα στον τελικό πέρυσι από την Αναντολού Εφές στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου;

«Αυτό που έμαθα είναι πως πρέπει να πετύχουμε δύο περισσότερους πόντους για να νικήσουμε. Ξέρουμε όμως πως ήταν δύσκολο. Είχαν εξαιρετικούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός. Παίξαμε καλά στον τελικό, αλλά δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

-Και τώρα, απέναντι στον Ολυμπιακό, που θεωρείς πως θα κριθεί ο αγώνας;

«Νομίζω πως «κλειδί» θα είναι να μείνουμε κοντά στο σκορ. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ομάδα. Παίζουν σαν να είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να ακολουθούμε το πλάνο της ομάδας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να νικήσουμε».

-Ανυπομονείς ν’ αντιμετωπίσεις ξανά τον Μουσταφά Φαλ;

«Πάντα! Πάντα μου αρέσει ν΄ αντιμετωπίζω τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Ο Μουσταφά Φαλ είναι ένας από αυτούς και σίγουρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι κι εγώ κι εκείνος στο φάιναλ φορ και ο καθένας θα παλέψει για την ομάδα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ