Μπόγρης: «Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει…»

Μπόγρης: «Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει…»

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον τελικό με τη Ρεάλ.

Για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο Κάουνας μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο Ελληνας σέντερ σχολίασε τον τελικό της Euroleague και στάθηκε στην άμυνα ζώνη που επέλεξε να ακολουθήσει ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Εντι Τζόνσον, το μήνυμα του κόσμου και η επόμενη μέρα

Παράλληλα, ο Μπόγρης αναφέρθηκε και στην εμφάνιση των «ερυθρολεύκων», υπογραμμίζοντας πως δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχει συνηθίσει ο κόσμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Θεωρώ ότι το κλειδί όλου του παιχνιδιού ήταν η άμυνα ζώνης. Καταλαβαίνω ότι εδώ, κυρίως στην Ελλάδα, θεωρούμε λίγο κομπλεξικό και ‘Πω, πω τι έκανε’», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης, συμπληρώνοντας:

«Η ζώνη για εμένα είναι ένα τρομερό όπλο να το έχεις στη φαρέτρα σου, ειδικά όταν έχεις παιδιά τα οποία έχουν την οξυδέρκεια κι είναι πάντα στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.

«Ήταν ο μόνος τρόπος που σταματάς το παιχνίδι που βασικά βασίζεται ο Ολυμπιακός, το παιχνίδι της ανιδιοτέλειας, της έξτρα πάσας και των 8-10 πρωταγωνιστών με διψήφιο αριθμό πόντων.

Βγάζω το καπέλο στον προπονητή της Ρεάλ για την επιλογή της ζώνης. Δεν ήταν ένας καλός Ολυμπιακός, δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Μπόγρης.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Έλληνα σέντερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ