Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Έξουμ

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Έξουμ

O Ντάντε Έξουμ είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του πόιντ γκαρντ, με το τριφύλλι να έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου μετά από 27 χρόνια και στοχεύει σε μεγάλες αλλαγές για του χρόνου, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει ήδη αναλάβει τα ηνία ουσιαστικά του συλλόγου και να «τρέχει» τον σχεδιασμό και το πλάνο ενίσχυσης.

Οι πράσινοι αναμένεται να προχωρήσουν σε πολλές και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς και ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο τριφύλλι είναι ο Ντάντε Έξουμ, που αγωνίζεται στην Παρτιζάν.

Ο Αυστραλός γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Παρτίζαν τη φετινή σεζόν έχοντας 13,2 πόντους, 2,7 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ/μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αναζητούν έναν ποιοτικό παίκτη για τη θέση του playmaker και το όνομα του Έξουμ μόνο ασυγκίνητους δεν τους αφήνει, αφού δεν προχώρησε η περίπτωση του Καμπάτσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει «κλεισμένους» τους Λούκα Βιλντόσα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ ο Έξουμ αποτελεί τον πρώτο στόχο του Αταμάν για να πλαισιώσει τον Αργεντινό γκαρντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ