Ο Κλάιμπερν δεν άφησε ασχολίαστη την μπηχτή του Αταμάν (pic)

Ο Κλάιμπερν δεν άφησε ασχολίαστη την μπηχτή του Αταμάν (pic)

Τα... γέλια έβαλε ο Γουίλ Κλάιμπερν με το σχόλιο του Εργκίν Αταμάν πως η έλευσή του στην Εφές, ταρακούνησε το εσωτερικό της ομάδας.

Ο Εργκίν Αταμάν πιστός στις… αγαπημένες του συνήθειες έχει ήδη προκαλέσει αρκετή αναστάτωση με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο beIN SPORTS Turkiye.

Εκεί μεταξύ των όσων είπε για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε και στους λόγους που η Εφές δεν μπόρεσε φέτος να υπερασπιστεί το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης, αφήνοντας να εννοηθεί πως η προσθήκη του Γουίλ Κλάιμπερν τάραξε τις ισορροπίες στην τουρκική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: SPORT: «Η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Ντάρντερ αν δεν προέκυπτε ο Γκουντόγκαν – Τον πιέζει πολύ ο Ολυμπιακός, μέσα η Μπέτις»

«Υπήρχε ένας ισχυρός δεσμός φιλίας στην ομάδα μας που έδεσε παίζοντας μαζί για 5 χρόνια. Ωστόσο, ταρακουνηθήκαμε όταν ένας άλλος κυρίαρχος παίκτης από το εξωτερικό ήρθε σε αυτό το γκρουπ», δήλωσε ο Αταμάν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μερικές ώρες αργότερα απάντησε μέσω Twitter: «Γα..το, αυτό είναι τρελό», βάζοντας και μερικά emoji που γελάνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ