Πάρις Λι: «Να τα δώσουμε όλα, ήρθε η ώρα να παίξουμε για 40 λεπτά»

Πάρις Λι: «Να τα δώσουμε όλα, ήρθε η ώρα να παίξουμε για 40 λεπτά»

Ο Πάρις Λι μίλησε για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να τα δώσει όλα για 40 λεπτά για να πάρει τη νίκη.

Ο Πάρις Λι σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (10/1, 21:30) έστειλε το δικό του μήνυμα για την αλλαγή εικόνας του «τριφυλλιού».

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο ματς με τους Τούρκους και ξεκαθάρισε το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να αγωνιστούμε σαν πεινασμένοι, πρέπει να παίξουμε σαν να είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο. Στους τελευταίους αγώνες δεν νιώθω ότι παίζουμε έτσι. Πρέπει να επιστρέψουμε στις μέρες που είχαμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες».

Για το ποιο θα είναι «κλειδί» στον αυριανό αγώνα: «Η άμυνα! Για μένα αυτό είναι το κλειδί σε κάθε αναμέτρηση. Να τους σταματήσουμε πίσω και να τρέχουμε μπροστά. Τελευταία, δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε πολλούς αιφνιδιασμούς, και αυτό οφείλεται στο ότι δεν είμαστε τόσο καλοί στην άμυνά μας και γι’ αυτό μας είναι δύσκολο να βγούμε στο ανοιχτό γήπεδο και να παίξουμε με ενέργεια. Η ενέργεια και η άμυνα πιστεύω θα είναι τα κλειδιά του αγώνα».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την αλλαγή εικόνας της ομάδας του, απάντησε πως: «Είμαι πάντα ένας αισιόδοξος άνθρωπος! Θέλω να βλέπω το καλύτερο σε κάθε περίπτωση. Νιώθω ότι έχουμε την ποιότητα, απλά πρέπει να βρούμε τη χημεία και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήρθε η ώρα να το βρούμε για έναν ολόκληρο αγώνα, από την αρχή μέχρι το τέλος και γιατί όχι να ξεκινήσουμε με μια μεγάλη νίκη αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ