Ζήτησε «τρελά» λεφτά από την Παρτίζαν ο ΛεΝτέι και αποχωρεί

Ζήτησε «τρελά» λεφτά από την Παρτίζαν ο ΛεΝτέι και αποχωρεί

Ο Ζακ ΛεΝτέι φαίνεται πως ζήτησε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρτίζαν Βελιγραδίου, ωστόσο οι Σέρβοι δεν είναι διατεθειμένοι να το δώσουν.

Ένας από τους πιο σημαντικούς ελεύθερους στην αγορά της Euroleague αναμένεται να είναι ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρτίζαν Βελιγραδίου, εξαιτίας οικονομικών διαφορών με τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το «sportklub» ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ φαίνεται πως ζήτησε από τους Σέρβους ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, εξαργυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πολύ καλή σεζόν που διένυσε.

Ωστόσο, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είναι διατεθειμένη σε καμία των περιπτώσεων να δώσει τα εν λόγω χρήματα και έτσι οι δύο πλευρές αναμένεται να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

Θυμίζουμε πως ο ΛεΝτέι φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ενώ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ μοιάζει να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 29χρονο παίκτη. Φυσικά στην… κούρσα θα μπορούσε να μπει υπό προϋποθέσεις και ο Ολυμπιακός, εφόσον προφανώς ο Σάσα Βεζένκοφ αποχωρήσει και δεν τα βρει με τον Νίκολα Μίροτιτς που μοιάζει φαβορί να τον αντικαταστήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ