Κρίσιμες ώρες για τον Έξουμ: Ο πατέρας του νοσηλεύεται στην εντατική

Κρίσιμες ώρες για τον Έξουμ: Ο πατέρας του νοσηλεύεται στην εντατική

Ο Ντάντε Έξουμ βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς ο πατέρας του, Σεσίλ, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην εντατική στις ΗΠΑ.

Αρκετά κρίσιμες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Ντάντε Έξουμ και την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του Αυστραλού μπασκετμπολίστα, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται σε εντατική νοσοκομείου στις ΗΠΑ.

Με τον πατέρα του να δίνει μάχη για τη ζωή του, ο Έξουμ βρίσκεται στις ΗΠΑ δίπλα στην οικογένειά του, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την φανέλα της Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα – Ο ιδανικός Ολυμπιακός της νέας σεζόν

Αυτές οι άσχημες στιγμές για την οικογένεια Έξουμ, έρχονται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση από την σύζυγο του Ντάντε πως είναι έγκυος.

Τις τελευταίες ώρες, δεν υπάρχουν νεότερα δημοσιεύματα από την Αυστραλία, για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του διεθνούς παίκτη, αλλά όλα δείχνουν πως οι επόμενες στιγμές θα είναι κρίσιμες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις με την υγεία του πατέρα του, φέρνουν πιο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι του Ντάντε, που ακόμη δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, με δεδομένο το ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού, αλλά ανάλογα και με την υγεία του πατέρα του μπορεί να κυνηγήσει σοβαρά την επιλογή του NBA για να βρίσκεται κοντά στους δικούς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ