Στα ραντάρ της Ρεάλ μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού

Στα ραντάρ της Ρεάλ μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Ταβάρες για την επέκταση του συμβολαίου του πέρα από το 2024 έχουν «παγώσει», με μια από τις εναλλακτικές των Μαδριλένων να ακούει στο όνομα Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ρεάλ Μαδρίτης και Γουίλι Ταβάρες έχουν καθίσει στο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους και πέρα από το 2024. Ωστόσο ακόμη λευκός καπνός δεν έχει βγει, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν «παγώσει», σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των Μπλέιζερς για τον θηριώδη σέντερ. Η υπόθεση όμως δεν είναι εύκολη, αφού ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει buy out ύψους 6 εκατ. ευρώ και βάσει κανονισμών μία ομάδα NBA δεν μπορεί να δώσει περισσότερα από 750.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα της κρίσης έφτασε για Μήτογλου: Σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο CAS – Περιμένουν στη γωνία Παναθηναϊκός και Εθνική

Η συγκεκριμένη κατάσταση όπως είναι λογικό πηγαίνει πίσω τον σχεδιασμό της «Βασίλισσας», με τους Μαδριλένους πλέον να εξετάζουν και τις εναλλακτικές του σε περίπτωση που τελικά ο Ταβάρες αποχωρήσει.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στη Μαδρίτη είναι και αυτή του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έχει ακουστεί έντονα και για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ