Μεγάλη αποκάλυψη από Πάντερ: Ποια ομάδα προσπάθησε να τον «κλέψει»

Μεγάλη αποκάλυψη από Πάντερ: Ποια ομάδα προσπάθησε να τον «κλέψει»

Πήγε για το βήμα παραπάνω ο Κέβιν Πάντερ, αλλά...

Για αρκετές μέρες κατείχε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό κάδρο του Παναθηναϊκού. Η υπόθεση όμως ναυάγησε και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως θα πάρει τον δρόμο για την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Τελικά, ο Κέβιν Πάντερ έκλεισε και αυτήν την… πόρτα και παρέμεινε κάτοικος Βελιγραδίου.

Ο σούτινγκ γκαρντ της Παρτιζάν μίλησε για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας άλλη μια ομάδα που προσπάθησε να τον κάνει δικό της.

Οπως τόνισε ο Κέβιν Πάντερ, ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά επέλεξε να μην κάνει το μεγάλο βήμα για τον μαγικό κόσμο του NBA.

«Μιλούσαμε σοβαρά με τους Τορόντο Ράπτορς και σκεφτόμουν πως ίσως είναι η ευκαιρία μου. Θεώρησα πως είναι πολύ πιθανό να μετακομίσω εκεί», ανέφερε ο σούτινγκ γκαρντ των Σέρβων στο “Urbonus” podcast του Basketnews.com.

«Όταν αρχίσαμε να μιλάμε, είχα πολύ θετική διάθεση. Προσπαθούσα να καταλάβω αν το ενδιαφέρον τους ήταν πραγματικό. Πολλές φορές στο NBA σου προσφέρουν ένα μη εγγυημένο συμβόλαιο και αν δουλέψει, ΟΚ. Η προοπτική για μένα ήταν πραγματική, όμως θα πρέπει να πηγαίνεις στα σίγουρα. Έτσι εξελίχθηκε η κατάσταση και αποφάσισα τελικά να μείνω στην Ευρώπη», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ