Προτεραιότητα ο Ντόρσεϊ… αλλά αυτός είναι το plan B (vid)

Προτεραιότητα ο Ντόρσεϊ… αλλά αυτός είναι το plan B (vid)

Μετά τη αποχώρηση του Σλούκα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στο προσκήνιο για επιστροφή στον Ολυμπιακό, με την περίπτωση Χίλιαρντ να παίζει δυνατά αν δεν μπορέσει να προχωρήσει του Ελληνοαμερικανού γκαρντ.

Μέρα εξελίξεων η χθεσινή στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Σλούκα να αποχωρεί για δεύτερη φορά από τους Πειραιώτες και τον Παπανικολάου να ανανεώνει για μία τριετία ακόμη. Η φυγή Σλούκα, βάζει ξανά στην ατζέντα των πιθανών στόχων, τον Ντόρσεϊ, με την backup επιλογή του Χίλιαρντ να φαντάζει ιδανική.

Ο ένας Κώστας έφυγε, ο ένας Κώστας (ο Αρχηγός) έμεινε στον Ολυμπιακό, με ένα ντόμινο εξελίξεων να ακολουθεί, καθώς οι «Ερυθρόλευκοι» βγαίνουν στην αγορά για αναζήτηση γκαρντ στη θέση του Σλούκα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Ντόρσεϊ κρίνει τον σχεδιασμό των «αιωνίων»

Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ φαντάζει η πιο βατή και υλοποιήσιμη, με τον ομογενή περιφερειακό να ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε, την ώρα που οι Τούρκοι, έχοντας αντιληφθεί το ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, προσπαθούν να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Ο Τάιλερ έχει περάσει στο Φάληρο μία καλή για τον ίδιο σεζόν την περίοδο 2021/22, όταν και κατέκτησε το νταμπλ με τους «Πειραιώτες» και έφτασε μία ανάσα από τον τελικό της Euroleague. Οι μέσοι όροι του στη Euroleague, ήταν 12.8 πόντοι, 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ κατόρθωσε να γίνει και ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τις απρόβλεπτες αποφάσεις που έπαιρνε, σε πολλά σημεία των αγώνων, να «σηκώνουν» το ΣΕΦ στο πόδι.

Υπάρχει ενδιαφέρον όμως και από άλλους συλλόγους, με αποτέλεσμα στον Πειραιά να εξετάζουν τις εναλλακτικές τους, με την περίπτωση του Νταρούν Χίλιαρντ να ξεχωρίζει ως δεύτερη επιλογή.

Το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμένει αβέβαιο, καθώς είχε 1+1 έτη στο συμβόλαιό του και δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα ανανεώσει στους Ισραηλινούς.

Για τον Χίλιαρντ ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η Ανατολού Εφές, ενώ παραμένει πάντα και στο ραντάρ του Παναθηναϊκού.

Τη περσινή σεζόν, o 30χρονος shooting guard είχε κατά μέσο όρο στη Euroleague, 5.6 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, σε 13 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, ερχόμενος από τον πάγκο μιας και στην περιφέρεια η Μακάμπι είχε τον Λορέντζο Μπράουν και τον Μπόλντγουιν.

Τη σεζόν 2021/22 που αγωνιζόταν ως βασικός με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ο Χίλιαρντ είχε σε 24 λεπτά συμμετοχής, 13.7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

Προτεραιότητα ο Ντόρσεϊ, όμως και η λύση Χίλιαρντ, μόνο ανάγκης δεν θα είναι για τους Νταμπλούχους.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη φετινή σεζόν του Χίλιαρντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ