«Καρφιά» Γκασόλ προς τη Μπαρτσελόνα για Μίροτιτς

«Καρφιά» Γκασόλ προς τη Μπαρτσελόνα για Μίροτιτς

«Καυτά» σχόλια του Πάου Γκασόλ όσον αφορά την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς, αλλά και την απομάκρυνση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την Μπαρτσελόνα.

Ο θρύλος του ισπανικού μπάσκετ σχολίασε επικριτικά την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς και την διαχείριση της Μπαρτσελόνα, αλλά και την απομάκρυνση του Γιασικεβίτσιους και την έλευση του Γκριμάου.

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε στο TV3 και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φυγή του είναι περίπλοκη κατάσταση. Είναι μια συγκυρία που το κλαμπ πρέπει να δράσει και να βελτιώσει. Είναι απαραίτητο να ψάχνεις τις καλύτερες συμφωνίες και για τις δύο πλευρές».

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, ο Ιτούδης και ο Ντόρσεϊ – «Μπλόφα» ή αλλαγή πορείας για τον Ολυμπιακό

Η αναφορά γίνεται στο συμβόλαιο του πρώην συμπαίκτη του, το οποίο προσπαθεί να λύσει η Μπαρτσελόνα, αλλά το κόστος υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια, ενώ ταυτόχρονα ο Μίροτιτς ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μονακό να βρίσκονται πιο κοντά στον 32χρονο φόργουορντ.

Ο Γκασόλ στη συνέχεια σχολίασε και την απομάκρυνση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, λέγοντας: «Είναι ένα στοίχημα, ένα λελογισμένο ρίσκο ο Γκριμάου. Δεν έχει εμπειρία και θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί. Είμαι ξαφνιασμένος με το θέμα του Σάρας, νόμιζα ότι θα συνεχίσει. Μία πόρτα κλείνει, μία άλλη ανοίγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ