Χαμός για Μίροτιτς: Και άλλη ομάδα μπαίνει… σφήνα στους «αιωνίους»

Χαμός για Μίροτιτς: Και άλλη ομάδα μπαίνει… σφήνα στους «αιωνίους»

Πολλές οι ομάδες που πολιορκούν τον Νίκολα Μίροτιτς. Τι γίνεται με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ουρά κάνουν οι μνηστήρες για τον Νίκολα Μίροτιτς. Λογικό και επόμενο καθώς πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα της Euroleague.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαυροβούνιου παίκτη, με τις Euroleague ομάδες να περιμένουν με το δάχτυλο στη… σκανδάλη. Με το που θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς, θα επικρατήσει και πανδαιμόνιο για την επόμενη υπογραφή του.

Με τα τελευταία δεδομένα, το σενάριο να δούμε τον σταρ της Μπαρτσελόνα στη χώρα ματς δείχνει να χάνει έδαφος. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποσπάσουν το «ναι», ωστόσο, σύμφωνα και με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο 32χρονος φαίνεται να οδεύει προς Αρμάνι ή Μονακό.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί η φημολογία και για νέο μπάσιμο. Τι αναφέρουν στο εξωτερικό; Πως και η Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο έχει μπει στην κούρσα για την υπογραφή του Νίκολα Μίροτιτς. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και το έργο των «αιωνίων» για τον Μαυροβούνιο δυσκολεύει αρκετά.

«Στον Μίροτιτς, που δεν έχει ακόμη αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, υπήρχε έντονο ενδιαφέρων των δύο Ελλήνων: του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Μαυροβούνιος θα προτιμούσε να μην μετακομίσει στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι οι αγαπημένοι του προορισμοί είναι το Βελιγράδι και το Μιλάνο, με το Μόναχο να βρίσκεται κοντά του. Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας μάλλον δεν έχουν το μπάτζετ για να το αντέξουν οικονομικά, ενώ η Αρμάνι έχει», τονίζει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα basketuniverso.it.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, με τον Μίροτιτς να αποτελεί μήλον της έριδος για τους συλλόγους της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ