«Ο Μίροτιτς είπε όχι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γιατί…»

«Ο Μίροτιτς είπε όχι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γιατί…»

Ποια ομάδα κερδίζει τον Νίκολα Μίροτιτς σύμφωνα με τον Λούκα Ντε Αλεσάντρο

Είναι δυνατόν ο Νίκολα Μίροτιτς να αποφάσισε ήδη την επόμενη ομάδα του και τελικά να μην είναι αυτή ούτε ο Ολυμπιακός που είχε το προβάδισμα, ούτε ο Παναθηναϊκός που μπήκε φουριόζος για την απόκτηση του; Σύμφωνα με τον Λούκα Ντε Αλεσάντρο, ναι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε ανάρτηση του πριν από λίγο υποστήριξε αυτό ακριβώς, βάζοντας τον Μαυροβούνιο σε τροχιά… Μιλάνο για λογαριασμό της Αρμάνι. Με βάση την αναφορά του, η μοναδική ομάδα που μπορεί να αλλάξει αυτή την εξέλιξη είναι η Μονακό που δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός είναι η φωτογραφία του Παπανικολάου με τον Μιλουτίνοφ

«Ο Μίροτιτς είπε όχι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το Μιλάνο είναι φαβορί αλλά η Μονακό έχει ακόμη λίγες πιθανότητες» αναφέρει πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση του και μένει να δούμε κατά πόσο μπορεί να είναι έγκυρο το ρεπορτάζ του. Ειδικά έπειτα από μια μέρα όπου ο Παναθηναϊκός φέρεται να μπήκε στην υπόθεση με πρόταση ύψους 3,5 εκατ ευρώ τον χρόνο για τον διεθνή φόργουορντ ο οποίος μέχρι χθες έμοιαζε να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στα 3 εκατ ευρώ. Και όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχει λύσει το συμβόλαιο που έχει με τη Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2025. Τον λογαριασμό του Λούκα Ντε Αλεσάντρο στο twitter πάντως τον ακολουθούν δεκάδες χιλιάδες φίλο του μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ