«Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Νέο δυνατό όνομα στο μπλοκάκι του Αταμάν!

«Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Νέο δυνατό όνομα στο μπλοκάκι του Αταμάν!

Συνεχίζεται το μεταγραφικό σαφάρι του Παναθηναϊκού. Ποιον παίκτη τσεκάρει ο Εργκίν Αταμάν.

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές στον Παναθηναϊκό. Πολλά τα ονόματα που εξετάζονται από το «τριφύλλι», με τον Εργκίν Αταμάν να χτίζει ένα δυνατό σύνολο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο τελευταίος κρίκος στη μεταγραφική αλυσίδα του Παναθηναϊκού. Μια αλυσίδα που περιλαμβάνει και τους Βιλντόσα, Μήτογλου, Αντετοκούνμπο, Μωραϊτη και Λεσόρ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, η επόμενη μέρα: Τι ψάχνει στα γκαρντ, ο Λαρεντζάκης και ο… Σενγκέλια!

Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, με τις μεταγραφικές… πινελιές να συνεχίζονται. Προτεραιότητα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν αποτελεί η απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ, με την ιστοσελίδα eurodevotion, να φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα όνομα.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί, βάζουν τον Παναθηναϊκό στο κόλπο για την υπογραφή του Σαμπάζ Νέιπιερ. Οι «πράσινοι» δείχνουν να τσεκάρουν την περίπτωσή του, με τον 31χρονο να έχει ακουστεί και παλαιότερα για το «τριφύλλι».

«Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Σαμπάζ Νέιπιερ από τον Παναθηναϊκό. Μετά από μια θετική συζήτηση, το σχέδιο των πρασίνων είναι να φτιάξουν ένα… χρυσό ζευγάρι με τον Κώστα Σλούκα», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα στη γειτονική χώρα.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είχε αποκτηθεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη σεζόν 2021-22, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στην EuroLeague λόγω ενός τραυματισμού, αλλά και λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Οπως είπαμε, το όνομά του έπαιξε δυνατά για τον Παναθηναϊκό του Ράντονιτς, με τον Αμερικανό, όμως, να επιλέγει την πρόκληση της Αρμάνι. Με την οποία και μέτρησε 15.0 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά 24:47 λεπτά συμμετοχής σε 12 ματς. Παράλληλα, κατέγραψε και 45.6% από τη γραμμή των 6.75.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νέιπιερ έχει περάσει τόσο από τα παρκέ του NBA, όσο και από της G-League. Εκεί που στην τελευταία του περιπέτεια με τους Καπιτάνες, το κοντέρ κατέγραψε 22.3 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ σε 10 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ