Τι συμβαίνει με Τόμας και Ολυμπιακό…

Τι συμβαίνει με Τόμας και Ολυμπιακό…

Χαμός στην Ισπανία για Τόμας και Ολυμπιακό! «Βροχή» τα δημοσιεύματα για τον Αμερικανό γκαρντ που άφησε ελεύθερο ο Παναθηναϊκός και αρέσει στον Μπαρτζώκα.

Και ξαφνικά Ματ Τόμας για τον Ολυμπιακό! Ο Αμερικανός σούτινγκ γκάρντ που άφησε ελεύθερο ο Παναθηναϊκό εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την θέση στο «2» που αναζητά ενίσχυση! Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία πέφτουν «βροχή» για την άμεση κίνηση του Ολυμπιακού αναφέροντας πως έχει ήδη καταθέσει πρόταση και πως είναι στην pool position για να τον κάνει δικό του.

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν το θέμα εξαιτίας της προσπάθειας που κάνει η Βαλένθια να πάρει τον Τόμας πέφτοντας όμως πάνω στον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως αναφέρουν οι Ισπανοί που κάνει το έργο της πάρα πολύ δύσκολο.

Τι πραγματικά ισχύει για τον Τόμας; Είναι δεδομένο πως πρόκειται για παίκτη που αρέσει στον Μπαρτζώκα και ταιριάζει στο στυλ παιχνδιού του Έλληνα τεχνικού. Και είναι αλήθεια πως όταν πρωτοακούσαμε το όνομα του Ματ Τόμας για τα μέρη μας, δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό που αγωνίστηκε στην σεζόν που τελείωσε για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά για τον Ολυμπιακό.

Ο Μπαρτζώκας είχε κυκλώσει το όνομα του και πριν δύο χρόνια όταν και τότε αναζητούσε «μπομπέρ» με την υπόθεση τότε να μην προχωράει. Θα γίνει τώρα; Θα δείξει ο χρόνος σε μια υπόθεση για τον Ολυμπιακό που είναι κομβικής σημασίας για το τελικό του πλάνο.

Ο Ολυμπιακός που σύμφωνα με αυτά που προκύπτουν ναι μεν έχει το όνομα του Ματ Τόμας διαθέσιμο (έχει προταθεί) αλλά δεν έχει προχωρήσει σε πρόταση όπως αναφέρουν οι Ισπανοί. Ο Ολυμπιακός που έχει μια λίστα με παίκτες πρώτης γραμμής για τον σουτέρ που αναζητά με τον Μιχάιλιουκ σε περίοπτη θέση όπως εδώ και μέρες έχει αποκαλύψει to10.gr.

O Ματ Τόμας προφανώς και είναι εξαιρετικός σουτέρ με καριέρα σε ΝΒΑ και Ευρώπη που δεν είχαμε ουσιαστικά την ευκαιρία να τον δούμε για τα καλά πέρσι στον Παναθηναϊκό καθώς έπαιξε ελάχιστα από τις 31 Ιανουαρίου που ήρθε και μέχρι το τέλος της σεζόν όπου δεν χρησιμοποιήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα μια και οι πράσινοι είχαν 9 ξένους. Στα 10 ματς που έπαιξε στην Ευρωλίγκα ο Τόμας είχε μέσο όρο 8,1 πόντους, δύο ριμπάουντ και 6,7 βαθμολογία.

Θα τον ξαναδούμε στα μέρη μας με την ερυθρόλευκη φανέλα αυτή την φορά; Οι απαντήσεις, λογικά, δεν θα αργήσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ