Έμπειρος ΝΒΑερ στο στόχαστρο της Μακάμπι (vid)

Έμπειρος ΝΒΑερ στο στόχαστρο της Μακάμπι (vid)

Η Μακάμπι θέλει να ενισχύσει την frontline της μετά και τη φυγή του Νίμπο και εξετάζει την περίπτωση ενός ψηλού με 8ετή πείρα στο ΝΒΑ.

Όλες οι ομάδες στην Euroleague βρίσκονται σε μεταγραφικό… οργασμό καθώς προσπαθούν να βελτιώσουν αδυναμίες, να προσθέσουν στοιχεία ή και να κλείσουν «τρύπες» του ρόστερ. Έτσι και η Μακάμπι έχει βγει στην αγορά και τσεκάρει τις περιπτώσεις των σέντερ μετά τη φυγή του Τζος Νίμπο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα ρεπόρτερ από το Ισραήλ, η Μακάμπι εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού Φρανκ Καμίνσκι. 0 30χρονος ύψους 2.13μ σέντερ, έχει μια αρκετά καλή πορεία στο ΝΒΑ για 8 σεζόν, κατά τις οποίες έχει αγωνιστεί για τους Σάρλοτ Χόρνετς, Φοίνιξ Σανς, Ατλάντα Χοκς και Χιούστον Ρόκετς.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Εβδομάδα αποφάσεων τους αμφίβολους – Ποια τα δεδομένα για το ρόστερ

Μετράει 413 ματς στο ΝΒΑ με μέσους όρους 8.8 πόντων, 3.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ, ενώ έχει στο ρεπερτόριό του και το τρίποντο από το οποίο εκτελεί με ποσοστό 34.9%.

Η τελευταία του σεζόν ωστόσο ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ του σε 36 ματς μέ μόλις 6.5′ χρόνο συμμετοχής και συνεισφορά 2.5 πόντων και 1.4 ριμπάουντ κάτι που ίσως τον κάνει πιο δεκτικό στην προοπτική της Ευρώπης αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ