Μίροτιτς: «Συμφώνησε με την Παρτίζαν σε 10′, κλείνει σε 2 μέρες»

Μίροτιτς: «Συμφώνησε με την Παρτίζαν σε 10′, κλείνει σε 2 μέρες»

Στη Σερβία θεωρούν δεδομένη την απόκτηση στου Νίκολα Μίροτιτς από την Παρτίζαν. Λένε πως η ομάδα του Βελιγραδίου δρα σαν να είναι ήδη παίκτης της.

Με τον Νίκολα Μίροτιτς να είναι πλέον και επίσημα ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα πως έχει συμφωνήσει ήδη με την Παρτίζαν.

Στη Σερβία αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν μέσα σε μόλις 10 λεπτά και πως μέσα στις επόμενες 2 ημέρες θα έχει ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτησή του από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τον CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του Σενγκέλια

Σύμφωνα με την «Mozzart Sport» και τον Μπόγιαν Μπρέζοβατς, ο Μίροτιτς ήρθε πολύ γρήγορα σε συμφωνία με την Παρτίζαν, καθώς τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, με πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή η συμφωνία έγινε πριν 15-20 μέρες, όταν δηλαδή η μισή Euroleague διεκδικούσε τον Ισπανό φόργουορντ.

Οι Σέρβοι ακόμη λένε πως η Παρτίζαν κάνει τον σχεδιασμό της σαν να έχει αποκτήσει ήδη τον Μίροτιτς, θεωρώντας δεδομένο πως θα τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Πιστεύουν πως ακόμη και σήμερα Παρασκευή, αλλά το αργότερο το Σάββατο (22/07), θα έχουν καταφέρει να ανακοινώσουν την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ