«Μίροτιτς και Μπαρτσελόνα θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια»

«Μίροτιτς και Μπαρτσελόνα θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια»

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο όπως αναφέρει η Mundo Deportivo οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία για συμβιβασμό κι έτσι ο Μαυροβούνιος αναμένεται να κινηθεί δικαστικά.

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί εδώ και λίγη ώρα επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί με ανακοίνωσή τους έκανα γνωστή τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν έφτασαν τελικά σε συμφωνία για την αποζημίωση του παίκτη.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Αυτό το μέτρο πάρθηκε για λόγους συμμόρφωσης με το Οικονομικό Σχέδιο Επιβίωσης που έχει θεσπίσει η Μπαρτσελόνα». Αυτό σημαίνει επί της ουσίας, πως η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε μονομερώς τη συνεργασία της με τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ, αφού δεν προέκυψε συμφωνία για το μέγεθος της αποζημίωσης.

Διαβάστε επίσης: «Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χόλσγκροουβ»

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Νίκολα Μίροτιτς έχει πλέον μπροστά το διάστημα των 20 ημερών για να καταγγείλει τη συγκεκριμένη κίνηση της Μπαρτσελόνα, επικαλούμενος την «άδικη απόλυση». Η συνέχεια λοιπόν στο σήριαλ Μπαρτσελόνα-Μίροτιτς αναμένεται να παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες.

Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει το γεγονός πως ο Μαυροβούνιος είναι πλέον ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του, με την Παρτίζαν να φαντάζει αυτή την στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ