Χαμός με τον Μίροτιτς: Η Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας, ο Πρόεδρος της Σερβίας και ο Παναθηναϊκός (pic)

Χαμός με τον Μίροτιτς: Η Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας, ο Πρόεδρος της Σερβίας και ο Παναθηναϊκός (pic)

Ένα κουβάρι έχει γίνει η Σερβία μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Νίκολα Μίροτιτς, με το ενδεχόμενο να εμπλακεί μέχρι και ο Πρόεδρος της χώρας να είναι ανοιχτό. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Παναθηναϊκός.

Όποιος πίστεψε πως το σίριαλ του Νίκολα Μίροτιτς θα ολοκληρωθεί έτσι απλά με την αποδέσμευση του από την Μπαρτσελόνα, έκανε τεράστιο λάθος. Κι αυτό όχι μόνο επειδή ο Ισπανομαυροβούνιος έχει περιθώριο είκοσι μέρες για να πάει στα δικαστήρια τους «μπλαουγκράνα» που μονομερός αποφάσισαν να τον αφήσουν.

Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να λυθούν. Η Παρτίζαν προς το παρόν είναι η ομάδα που βρίσκεται στην «pole position» για τον έμπειρο φόργουορντ. Ο ίδιος συναντήθηκε στο Βελιγράδι με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και όλα δείχνουν πως εκείνη θα είναι η επόμενη ομάδα του. Εκεί όμως είναι που μπαίνει ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», δεν είναι και πολύ χαρούμενοι με την επιλογή του Μίροτιτς να πάει στη μισητή αντίπαλό τους και έτσι σκοπεύουν να χαλάσουν το deal. Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για απειλές, ενώ στο… κόλπο δεν αποκλείεται να μπει ακόμα και ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, που είναι δηλωμένος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα.

Πράγμα που μπορεί να μπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως φαίνεται να δέχεται απειλές τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και η οικογένειά του από οπαδούς της… Παρτίζαν λόγω της καταγωγής του από το Μαυροβούνιο.

Και μέσα σε αυτόν τον… κακό χαμό που πάει να δημιουργηθεί ξαφνικά εμφανίζεται και ο Παναθηναϊκός. Ισπανικά δημοσιεύματα τονίζουν πως οι Πράσινοι παρακολουθούν στενά την υπόθεση και από την στιγμή που ο Μίροτιτς μοιάζει να κάνει δεύτερες σκέψεις, δεν αποκλείεται να μπουν… σφήνα και να τον διεκδικήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ