«Μόνο με τη συμφωνία της Βίρτους που ζητά πάνω από 500 χιλιάδες θα φύγει ο Σενγκέλια»

«Μόνο με τη συμφωνία της Βίρτους που ζητά πάνω από 500 χιλιάδες θα φύγει ο Σενγκέλια»

Το χθεσινό μήνυμα του GM της Βίρτους Μπολόνια άφηνε πολλά πράγματα στον αέρα με ιταλική ιστοσελίδα να προσπαθεί να το αποκρυπτογραφήσει.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Τόκο Σενγκέλια και η Βίρτους Μπολόνια θέλει να βγει μόνο κερδισμένη από αυτή την υπόθεση.

Η δήλωση του GM των Ιταλών άφησε στον «αέρα» πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που θέλει να πράξει η Βίρτους στην υπόθεση του Σενγκέλια.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Φρέιρε από την Πούμας»

Μία ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Μπολόνια προσπάθησε να βρει το βαθύτερο νόημα και τον σκοπό των όσων είπε ο Λούκα Μπαράλντι.

Η δήλωσή του ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα η «bolongabasket.org» αναφέρει:

«Ο Τόκο Σενγκέλια παραμένει στην Μπολόνια. Ή τουλάχιστον οι όροι (μιας ενδεχόμενης αποχώρησης) υπαγορεύονται από την Βίρτους. Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο ουσιαστικά έστειλε χθες: Εάν κάποιος θέλει έναν παίκτη της ομάδας, τότε μπορεί να τον πάρει μόνο εάν η Βίρτους το θέλει και με τους όρους που εκείνη θα ορίσει και χωρίς να προσπαθήσει κάποιος να την… παρακάμψει. Και εάν τις ερχόμενες εβδομάδες υπάρξουν και πάλι συζητήσεις για την αποχώρηση του Γεωργιανού, το buyout θα το ορίσει η Βίρτους».

Ακόμη οι Ιταλοί ανέφεραν και ένα πιθανό buyout που μπορεί να θέσει η Βίρτους για τον Τόκο Σενγκέλια, το οποίο θα είναι από 500.000 έως και 1 εκατομμύριο ευρώ.

Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του Γεωργιανού είναι αρκετά μεγάλο, μαζί με τα χρήματα του buyout, υπολογίζεται πως η Μπολόνια θα εξοικονομήσει περίπου τρία εκατ. ευρώ για να επενδυθούν με τον κατάλληλο τρόπο σε άλλες περιπτώσεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ