Παναθηναϊκός: Ο Σενγκέλια που έρχεται και το στοίχημα στο «5»

Παναθηναϊκός: Ο Σενγκέλια που έρχεται και το στοίχημα στο «5»

Ο Τόκο Σενγκέλια που θέλει σαν τρελός να έρθει στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του Aλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι που έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι».

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού δεν σταματούν, με τους «πράσινους» να αναπροσαρμόζουν διαρκώς τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν. Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει πλέον η υπόθεση του Τόκο Σενγκέλια καθώς πέρα από τη δική του επιθυμία να ενταχθεί στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν και η Βίρτους Μπολόνια θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του.

Η ιταλική ομάδα βέβαια δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει αν δεν έχει πάρει και κάποια χρήματα, με τον Γεωργιανό να εμφανίζεται διατεθειμένος να πληρώσει ο ίδιος το buy-out αν χρειαστεί, για να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ. Όπως δείχνουν λοιπόν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο Σενγκέλια θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπορεί ο Ράσφορντ να γίνει ο επιθετικός των 40 γκολ που θέλει ο Τεν Χάαγκ;

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η αναζήτηση και για παίκτη στο «5», με τον Aλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να είναι η περίπτωση που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Αταμάν. Ο διεθνής Πολωνός σέντερ που έκανε το… μπαμ πέρσι στο Eurocup το οποίο και κατέκτησε με την Γκραν Κανάρια, έχει τα στοιχεία που θέλει ο Τούρκος προπονητής και ταιριάζει στο πλάνο του. Έχει το μακρινό σουτ ενώ μπορεί να βγάζει από τη ρακέτα τους αντίπαλους ψηλούς, κάτι για το οποίο δεν διακρίνονται οι Ματίας Λεσόρ και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Το πρόβλημα εδώ είναι το γεγονός πως ο παίκτης έχει ένα αρκετά υψηλό buy-out με την Γκραν Κανάρια και μένει να φανεί αν ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να το καλύψει για να τον κάνει δικό του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ